Gents & Crooks

De Gents & Crooks website is door mij en een andere stagiair ontworpen en gerealiseerd tijdens onze stage bij 3Dynamisch in Terneuzen.

3Dynamisch gaf ons de vrijheid om deze site vorm te geven, zolang het eindresultaat een speelse maar als nog een serieuze uitstraling werd. De klant was zeer tevreden over de website en toont deze met trots in zijn zaak. Elke klant die binnen komt kan op de tv schermen de home pagina van Gents&Crooks zien.

De site is gemaakt met wordpress waarbij enfold als thema is gebruikt gekoppeld met de avia site builder. Veel van de afbeeldingen zijn door andere stagiaires aangeleverd.

Deze site is te vinden via de volgende link.

Gents--&-Crooks
Gents & Crooks
jobsportaal
jobsportaal

Jobsportaal

De website hiernaast is als stage eindopdracht gemaakt door mij en een mede stagiair. Wij kregen als opdracht om een portaal te ontwikkelen waar de gewone Nederlander die net zijn baan verloren was zich aan kon melden. De gewone Nederlander zou dan geholpen worden door experts om een nieuwe baan te vinden. Deze experts kunnen zich aanmelden bij de website en betalen vervolgens per vacature een klein bedrag aan onze klant.

Deze website kunt u vinden op de volgende link.

3Dynamisch website mockups

Tijdens mijn stage bij 3Dynamisch werd mij gevraagd om de projecten pagina wat leuker neer te zetten. Wat mij meteen leuk leek om te doen is de pagina’s weer te geven in de bijbehorende screen formaten. Hier door heb ik de mock-ups gemaakt die op de naastgelegen afbeelding te zien zijn.

Mocht u nou meer interesse hebben in hoe dit eruit ziet. Ga dan naar de site van 3Dynamisch.

Mockups
Mockups

Mellys Cryostudio

Deze video heb ik gemaakt voor Mellyscryostudio. Hierin word visueel een korte uitleg gegeven over de behandeling in een cryosauna.

TPT Slider

Deze video is gemaakt om te dienen als slider in de TPT website. De beelden zijn met een drone gemaakt en vervolgens door mij gemonteerd.

Konijn
Konijn

Konijn

Dit konijn is door mij getekend tijdens een introductie week van Scalda, waar de nieuwe studenten kennis maken met de opleiding.

Cryptocurrency video

Deze video is door mij en 2 mede studenten gemaakt. Hierin gaven wij in een video weer hoe fout het kan gaan wanneer je zonder na te denken geld in cryptocurrency gooit.

PMS systeem

Voor het projectmanagement systeem moeten projecten dynamisch aangemaakt worden. De leerlingen en coaches worden vanuit de coach leerling plug-in ingeladen. Hierna worden deze leerlingen en coaches ingevoerd in het systeem.

Deze plug-in is gemaakt om het projectmanagement systeem eenvoudiger te maken voor de projectmanager en coaches.

Coach leerling plug-in

De leerling coach plug-in heeft het doel om leerlingen en coaches aan te maken, welk weer gebruikt kunnen worden in de PMS plug-in. Het formulier hierboven word gebruikt om leerlingen toe te voegen. Vanuit de backend word de opleiding en het level aangemaakt. Door deze dynamische structuur kunnen leerlingen eenvoudig bewerkt worden en aangemaakt worden.